Uw klinkerwerken tot in de puntjes verzorgd

Diensten

Kasseien

Kasseien worden vaak toegepast bij het aanleggen van opritten en wegen. Ze kunnen in verschillende verbanden gelegd worden, elk met hun eigen karakter en stijl. Enkele mogelijkheden: waaierverband, wildverband, pauwstaartverband… Deze decoratieve tekeningen geven een uniek uiterlijk aan uw terrein.

MG Bestratingen plaatst zowel nieuwe als herbruikte kasseien.

Klinkers

MG Bestratingen is gespecialiseerd in het plaatsen van klinkers voor rijwegen en opritten. Voor deze werken beschikken we over machines om de werken vlot en efficiënt te laten verlopen. Zo garanderen we een snelle service.

Plaatsing van terrein is mogelijk in diverse soorten klinkers zoals betonklinkers, gebakken klinkers, …

Ook het afwerken van grasdalen (grasbetontegels) voor parkings en parkeerplaatsen of plaatsen van goten in klinkers voor afwatering behoort tot onze mogelijkheden.

Mozaiek

Mozaiek wordt vaak gebruikt voor siertoepassingen, dankzij de decoratieve afwerking hiervan. Ook voor mozaiek zijn diverse legverbanden mogelijk, al naargelang uw voorkeur.

Zowel nieuwe als herbruikte mozaiek kan geplaatst worden door MG Bestratingen. Mozaiek kan op zichzelf gebruikt worden of in combinatie met klinkers voor o.a. privé opritten, tuinpaden, …

PLATINES

Platines worden vaak gebruikt voor residentiële toepassen zoals inritten, padjes rondom het huis, parkeerplaatsen… Deze stenen kennen een groot toepassingsgebied en kunnen in verschillende legverbanden geplaatst worden.

Terrassen

MG Bestratingen plaatst terrassen bij nieuwbouw projecten in diverse materialen, zoals betontegels of blauwe hardsteen.

We bieden hiervoor ene ruim assortiment aan tegels aan, en zorgen voor een volledige afwerking van uw project. Ook de boordstenen worden geplaatst in blauwe hardsteen of betontegels naar wens.

Tuinaanleg

Ook de voorbereidingswerken voor het leggen van diverse soorten bestrating nemen we voor onze rekening. Zo kan u op MG Bestratingen rekenen voor het maaien van uw gazon (met eigen zitmaaien), het plaatsen van grasmatten, het uitgraven van uw tuin, struiken, … en andere kleine tuinwerken.